BİNGÖL / KARLIOVA - Şehit İdris Demir Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşkuyka kutlandı.Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadri ENGİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali YILDIZ okulumuzu ziyaret ederek okulumuz ve öğretmenlerimizin sorunlarını dinledi. Okulumuzu ziyaret ederek bizleri mutlu eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadri ENGİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali YILDIZ´a ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü okulumuzda küçük bir etkinlik ve öğretmenlerimizin katıldığı bir akşam yemeği ile kutladık. Etkinliğimize katılan katılamayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun...

Ekm

Yeni Kütüphanemiz Okul Müdürümüz Ercan Özkol ve tüm öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla faaliyete geçmiştir.